به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان شمالی)، سمینار آموزشی آسفالت و ارزیابی کیفی و فنی کارخانه های آسفالت خراسان شمالی با همت اداره کل راه و شهرسازی استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان طی دو روز از مورخ ۲۳ لغایت ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ در محل سالن آمفی تئاتر اداره کل راه و شهرسازی استان در حال برگزاری است.
سیدعلی میرکریمی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی در این سمینار اظهار کرد: ۲۰ درصد اعتبارات عمرانی کشور در حوزه راه و آسفالت مصرف میشود و اگر آسفالت مناسبی نداشته باشیم یعنی به هدفی که مد نظر ما بوده است نرسیدیم.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۸ کارخانه آسفالت در سطح استان خراسان شمالی وجود دارد که تمامی این کارخانه های آسفالت گواهینامه مرکز تحقیقات، راه، مسکن و شهرسازی را دارند.
میرکریمی تصریح کرد: به صورت میانگین در سال تقریبا ۱۰۰ هزار تن آسفالت در محورهای استان با اعتبار تقریبی دو هزار میلیارد ریال تولید می شود که در این میزان آسفالت معادل پنج هزار تن قیر در جاده های استان مصرف شده است.
وی اذعان کرد: متوسط شاخص تعداد روستاهای دارای آسفالته کشور حدود ۸۳ درصد است که این عدد در استان حدود ۷۷ درصد است که عقب ماندگی ۶/۴ درصدی را نشان می دهد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی در پایان به شاخص برخورداری از راه آسفالته روستایی کشور اشاره کرد و افزود: شاخص برخورداری از راه آسفالته روستایی کشور حدود ۵۵ درصد است که این عدد در استان حدود ۴۷ درصد است که عقب ماندگی ۷/۷ درصدی نسبت به کل کشور را نشان می دهد.
شایان ذکر است در روز دوم سمینار آموزشی آسفالت و ارزیابی کیفی و فنی کارخانه های آسفالت خراسان شمالی در روز سه شنبه ۲۴ مهرماه از کارخانه آسفالت شهر حصار گرمخان بازدید خواهد شد.
لازم به ذکر است مدرس این سمینار فرشید سرمستی دارای دکترای راه و ترابری است و از سوابق ایشان می توان به فعالیت در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از سال ۱۳۹۲ تاکنون، عضو کمیته علمی همایش قیر و آسفالت کشور، داور همایش های قیر و آسفالت کشور، مدرس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از سال ۱۳۹۲ تاکنون، برگزار کننده کلیه دوره های زیرسازی و روسازی راه از سال ۱۳۹۲ تاکنون و عضو کارگروه ارتقاء کیفی زیرسازی و روسازی راه های کشور از طرف مقام وزارت اشاره کرد.